tolidghaza
New member
معرفی کامل انواع زغال
زغال یکی از مواد مصرفی ایرانیها و بخش جدایی ناپذیری از انهاست، ما سالهاست استفاده از زغال را برای کشیدن قلیان، درست کردن کباب و چایی اتیشی به شعله گاز ترجیح داده ایم، پخت غذا با زغال طعم مانند طعم صحرا به غذا می بخشد که باعث خوشمزه تر شدن غذا میشود، ولی گاز از چنین محبتی بی نصیب است.
چوب مناسب برای زغال چوب سخت عموماً چوبهاي سخت به خوبي و به آرامي ميسوزند و ذغالهاي بادوامي را به جا ميگذارند. چوبهاي سخت لزوماً هميشه محکمتر و مقاومتر از چوبهاي نرم نيستند. درختهاي آنها پهن برگ هستند و برگ اکثر آنها در پاييز مي ريزد.
چوب نرم آتش توليد شده از چوب نرم داراي حرارت زيادي است ولي عمر کوتاه دارد. درخت هایی با چوب نرم اصولا برگهاي سوزني دارند و اکثراً هميشه سبز هستند. تولید زغال سنگ انباشته ای از باقيمانده گياهان است که هزاران سال در باتلاقها و لجنزارها روي هم جمع شده اند. کمبود اکسيژن مانع تجزيه کامل باقيمانده گياهان مي شود. زغال سنگ را ميتوان با تراشيدن، مانند قالبهاي برفي، از زمين جدا نمود. در طول زمان برداشت ذغال سنگ به سرعت خشک شده و قابل استفاده مي شو
زغال یا چوب
مزاياي چوب: راحت تر ميسوزد، به راحتي حمل ميشود. تميزتر است و بوي حاصل از آتش آن بسيار مطبوع است
مزاياي ذغال: نسبت به حرارت و گرمايي که مي دهد جاي کمتري را ميگيرد و حجم مشخصي از آن به مدت زيادي ميسوزد. حرارت آن خيلي هدر نمي رود، لذا توصيه ميشود براي ايجاد حرارتي ملايم و يکنواخت از ذغال استفاده شود
انواع مختلفی زغال وجود دارند که بسته به نوع ماده اولیه تشکیلدهنده آن و روش تهیه کیفیتهای متفاوتی دارند؛ از جمله زغال کبابی تا زغال لیمو، بلوط، پسته، سیب، انجیر و… . در مکانهای مختلف کشور بسته به نوع شرایط مختلف آب و هوایی و نوع چوبهای آن منطقه نوع تولید زغال متفاوت است. مصرفکنندگان بیشتر از زغال کبابی و زغال لیمو استفاده میکنند.که تولید یک زغال مرغوب مستلزم داشتن یک دستگاه تولید زغال همگام با استانداردهای جهانی میباشد
زغال کبابی
در بازار امروز، اولین امتحانی که مصرفکننده قبل از خرید انجام میدهد، فشار دادن انگشتان به نایلون بستهبندی زغال کبابی است تا از ریز بودن یا قلوهای و درشت بودن زغال کبابی مطمئن شود. زغال کبابی درجه یک براق است و مراحل تولید آن به صورت کامل انجام شده است و خام نیست. جرقه زدن زغال کبابی دو علت دارد. زغال کبابی نباید خاموشی داشته باشد تا مصرفکننده مجبور به باد زدن مداوم آن نشود. زغال کبابی تولیدی نباید ریز و به قول معروف خاکهای و پوک باشد
زغال
یکی از مشکلات زندگی مدرن مشکل انرژی است. امروزه بشر به دنبال سوختهای نو و جديد مي باشد و همواره به دنبال کشف و ایده ی نو است. اما برای تامین انرژی به سراغ منابع موجود نیز می رود. با توجه به اينكه مقدار گرمايي كه زغال چوب توليد مي كند از خود چوب بيشتر است، ازآن براي تامين انرژي مي توان استفاده کرد. زغال ماده اي اسفنج مانند و سياه است. براي تهيه زغال چوب دو روش اصلي وجود دارد
روش های تهیه زغال چوب
در روش اول چوب و هيزم را روي هم انباشته میکنند و در هواي آزاد آتش مي زنند. اين شيوه قرنهاست كه در جنگل هاي شمال اروپا استفاده مي شود. اما یک مشکل بزرگ دارد که گازهای متصاعد شده از چوب در هوا پراكنده میشوند.
در روش دوم چوب ها را جمع آوری كرده و به كوره هاي مخصوصي مي برند. همين كه آتش بر افروخته شد، دريچه تنور را مي بندد و آن گاه چوب ها در فضايي بسته، به تدريج تبديل به زغال می شوند.
انواع زغال
زغال چینی
زغال فشرده
زغال قالبی
زغال لیمو (قلیانی)
زغال کبابی
زغال یکی از مواد مصرفی ایرانیها و بخش جدایی ناپذیری از انهاست، ما سالهاست استفاده از زغال را برای کشیدن قلیان، درست کردن کباب و چایی اتیشی به شعله گاز ترجیح داده ایم، پخت غذا با زغال طعم مانند طعم صحرا به غذا می بخشد که باعث خوشمزه تر شدن غذا میشود، ولی گاز از چنین محبتی بی نصیب است.
چوب مناسب برای زغال چوب سخت عموماً چوبهاي سخت به خوبي و به آرامي ميسوزند و ذغالهاي بادوامي را به جا ميگذارند. چوبهاي سخت لزوماً هميشه محکمتر و مقاومتر از چوبهاي نرم نيستند. درختهاي آنها پهن برگ هستند و برگ اکثر آنها در پاييز مي ريزد.
چوب نرم آتش توليد شده از چوب نرم داراي حرارت زيادي است ولي عمر کوتاه دارد. درخت هایی با چوب نرم اصولا برگهاي سوزني دارند و اکثراً هميشه سبز هستند. تولید زغال سنگ انباشته ای از باقيمانده گياهان است که هزاران سال در باتلاقها و لجنزارها روي هم جمع شده اند. کمبود اکسيژن مانع تجزيه کامل باقيمانده گياهان مي شود. زغال سنگ را ميتوان با تراشيدن، مانند قالبهاي برفي، از زمين جدا نمود. در طول زمان برداشت ذغال سنگ به سرعت خشک شده و قابل استفاده مي شو
زغال یا چوب
مزاياي چوب: راحت تر ميسوزد، به راحتي حمل ميشود. تميزتر است و بوي حاصل از آتش آن بسيار مطبوع است
مزاياي ذغال: نسبت به حرارت و گرمايي که مي دهد جاي کمتري را ميگيرد و حجم مشخصي از آن به مدت زيادي ميسوزد. حرارت آن خيلي هدر نمي رود، لذا توصيه ميشود براي ايجاد حرارتي ملايم و يکنواخت از ذغال استفاده شود
انواع مختلفی زغال وجود دارند که بسته به نوع ماده اولیه تشکیلدهنده آن و روش تهیه کیفیتهای متفاوتی دارند؛ از جمله زغال کبابی تا زغال لیمو، بلوط، پسته، سیب، انجیر و… . در مکانهای مختلف کشور بسته به نوع شرایط مختلف آب و هوایی و نوع چوبهای آن منطقه نوع تولید زغال متفاوت است. مصرفکنندگان بیشتر از زغال کبابی و زغال لیمو استفاده میکنند.که تولید یک زغال مرغوب مستلزم داشتن یک دستگاه تولید زغال همگام با استانداردهای جهانی میباشد
زغال کبابی
در بازار امروز، اولین امتحانی که مصرفکننده قبل از خرید انجام میدهد، فشار دادن انگشتان به نایلون بستهبندی زغال کبابی است تا از ریز بودن یا قلوهای و درشت بودن زغال کبابی مطمئن شود. زغال کبابی درجه یک براق است و مراحل تولید آن به صورت کامل انجام شده است و خام نیست. جرقه زدن زغال کبابی دو علت دارد. زغال کبابی نباید خاموشی داشته باشد تا مصرفکننده مجبور به باد زدن مداوم آن نشود. زغال کبابی تولیدی نباید ریز و به قول معروف خاکهای و پوک باشد
زغال
یکی از مشکلات زندگی مدرن مشکل انرژی است. امروزه بشر به دنبال سوختهای نو و جديد مي باشد و همواره به دنبال کشف و ایده ی نو است. اما برای تامین انرژی به سراغ منابع موجود نیز می رود. با توجه به اينكه مقدار گرمايي كه زغال چوب توليد مي كند از خود چوب بيشتر است، ازآن براي تامين انرژي مي توان استفاده کرد. زغال ماده اي اسفنج مانند و سياه است. براي تهيه زغال چوب دو روش اصلي وجود دارد
روش های تهیه زغال چوب
در روش اول چوب و هيزم را روي هم انباشته میکنند و در هواي آزاد آتش مي زنند. اين شيوه قرنهاست كه در جنگل هاي شمال اروپا استفاده مي شود. اما یک مشکل بزرگ دارد که گازهای متصاعد شده از چوب در هوا پراكنده میشوند.
در روش دوم چوب ها را جمع آوری كرده و به كوره هاي مخصوصي مي برند. همين كه آتش بر افروخته شد، دريچه تنور را مي بندد و آن گاه چوب ها در فضايي بسته، به تدريج تبديل به زغال می شوند.
انواع زغال
زغال چینی
زغال فشرده
زغال قالبی
زغال لیمو (قلیانی)
زغال کبابی